Priser

Alle priser er inklusiv mva. Det er prisen på bestillingstidspunktet som gjelder. XL-Bygg Eidsvoll tar forbehold om trykkfeil, skrivefeil eller feil i system som medfører feil pris til kunde. Dersom dette skulle inntreffe vil du bli kontaktet når vi mottar ordren, og du har da din fulle rett til å annulere ordren. 

Ved bestilling av trelast i fallende lengder vil levert antall kunne avvike med inntil 10% mer eller mindre enn bestilt antall. Du betaler for levert antall. Vi etterstreber å levere med minst mulig avvik iht. bestilt antall.

Ved bestilling av varer der XL-Bygg Eidsvoll ikke har stor nok mengde på lager vil kunden få beskjed om mulighet for henting når ordren er komplett. Skal ordre leveres vil leverings skje når ordre er komplett.

Ordrer som er bestilt eller bekreftet ved bruk av "Hent ordre" i nettbutikk blir normalt belastet kundens kreditkort når varen er enten på vei til kunde, eller når kunde har mottatt varene. Fra 1 Jan 2022 har EU innført nye regler slik at reservasjoner på kreditkort står maks 30 dager. Hvis varer har lengre leveringstid enn 30 dager (feks varer som skal produseres eller forsinkelser oppstår pga Korona) så vil reservert beløp trekkes på kort etter ca 25 dager. 

Angrerett

I følge Angrerettloven har du som kunde rett til å angre kjøpet innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Angrefristskjema og informasjon om angrerettsloven vedlegges ordrebekreftelsen ved bestilling.Varer som returneres må være komplett og i samme stand som da du mottok dem. Varer bestilt på mål, eller etter forbrukerens spesifikasjoner, varer med brutte forpakninger eller varer som ikke returneres i samme stand som ved utlevering tas ikke i retur. Angrerett kan ikke brukes på ordrer der det samlede beløpet som forbruker skal betale, inkludert frakt og evt tilleggskostnader, er under 300 kr.

Varer som er merket med Skaffevare/ Bestillingsvare i nettbutikk og evt direkte leverte ordrer skal i hovedsak returneres til Produsent/Grossist. Derfor er det viktig å kontakte oss før varen blir returnert. Evt returgebyr hos produsent/grossist – påregne inntil 20% av varepris – reelle returgebyr kan kreves erstattet av forbruker. Returfrakt med tilhørende forsikring; enten til XL-Bygg Eidsvoll eller produsent/Grossist betales i sin helhet av kunden ref angrerettloven §8 punkt i. Retur på varer som pga sin natur normalt ikke kan returneres med post kan XL-Bygg Eidsvoll bistå med retur mot en kompensasjon på inntil 2 000kr. Er varen påført en verdireduksjon ref angrerettloven §25, som følge av forbrukerens håndtering av varene som ikke har vært nødvendig for å fastslå varenes art, egenskaper og funksjon, vil verdireduksjonen kreves erstattet av forbruker. 

Angrerettloven gjelder kun forbrukerkjøp, ikke for firmaer.

Uavhentet pakke

Posten sender ut melding om ankommet pakke straks den ankommer ditt lokale postkontor. Dersom pakken ikke er hentet innen 14 dager, returneres den til oss.

Xl-Bygg Eidsvoll forbeholder seg retten til å avkreve et gebyr dersom en sending ikke hentes. Dette gebyret dekker våre kostnader ifbm returen. Vi gjør oppmerksom på at uavhentede pakker ikke er det samme som bruk av angrerett og bør unngås da dette medfører ekstrakostnader som vil bli trukket i fra på retur oppgjøret.

Er du som kunde forhindret i fra å hente pakken, så kontakt oss snarest slik at vi kan prøve å unngå ekstrakostnader til deg som kunde.

Reklamasjon

Hvis det oppdages feil eller mangel ved en vare må kunden, innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget feilen/mangelen, gi oss melding om at han eller hun vil reklamere dette. Reklamasjonsretten gjelder ikke feil forårsaket av normal slitasje, skader ved lagring samt andre feil som kan skyldes kunden. Alle reklamasjoner skal vurderes, og i noen tilfeller må reklamasjonen vurderes av leverandøren.

Personvern

Se vår personvernerklæring.